TÁNC, ÉLET, ÉLETMÓD!
Tánc és élet! Hiszen az élet maga is tánc. Tele van zenével és ritmussal. Állandó körforgásban van, csak úgy mint a táncosok a parketten. A hasonlóság önmagáért beszél, ki többet tud belőle, jobban elboldogul az élet színpadán. A tudás hatalom, mely önbizalmat ad. Az önbizalom pedig csodákra képes! (további részletek...)

MÉG EGY LÉPÉS ÉS AKKOR MÁR MÁSNAK HÍVJÁK!
Egy kora tavaszi napon az autóm szélvédőjén találtam egy kis lapocskát. Mielőtt kidobtam volna észre vettem rajta egy nagy harmincas számot. Egy tánciskola szórólapja volt reklámszöveggel, amely táncolni hívott engem aki már 30 éves is elmúltam. (további részletek...)

BÁLI BELÉPŐ
A bál mindenképpen különleges alkalom, hisz átlagember évente legfeljebb egyszer-kétszer jegyzi elő a naptárában ezt az eseményt. Érdemes tehát valóban ünnepivé varázsolni ezeket az estéket, hogy az élmény sokáig elkísérhessen - és energiával tölthessen fel - bennünket a hétköznapokon is. (további részletek...)

NYÍLT BESZÉLGETÉS
Beszélnek-e a táncról az emberek? A mai kor embere tud-e táncolni? Ugyanis az nem kérdés, hogy elődeink jobban tudtak. Hol tart a mozgáskultúránk? Miért kell tudni táncolni? Mit nyújt a tánc öröme, mit vár tőle? Miért nem érdekli az embereket a tánc csak úgy? (további részletek...)

SZÜKSÉGÜNK VAN-E A TÁNCTUDÁSRA AZ ESKÜVŐN?
Természetesen igen. Régen és a mai korban is a hivatalos ceremóniák levezetése után kezdődött a zenés-táncos mulatság vacsorával egybekötve. Ki-ki a maga igényszintjéhez és lehetőségeihez mérten, a helyi szokásokhoz alkalmazkodva tartotta és tartja ezt meg. Ilyenkor bizony fény derül a tánckultúra egész estét kitöltő szerepére. (további részletek...)