Esküvői táncoktatás, Tánctanfolyam, Magánóra, Tánccipő, Esküvői cipő, Szallagavató, Táncbemutató

  Buena Vista Tánciskola és Egészségcenter
  Buena Vista - Jó szándék
  Buena Vida - Jó élet
  Buena Vital - Jó, ami az élethez szükséges

  Tánciskolánk ajánlata:
  - tánctanfolyam, táncmagánóra, baráti körnek tánckülönóra;
  - esküvői táncoktatás, meglepetéstánc, nyitótánc, „Gyertyafénykeringő”;
  - női-, férfi-, és gyermek tánccipő, esküvői cipő, alkalmi cipő készíttetése;
  - fellépő táncosok kiajánlása;
  - koreográfiakészítés;
  - társastánckönyv vásárlás… és még néhány érdekesség.

  Tanulható táncok:
  Angolkeringő, Bécsi keringő, Tangó, Argentin tangó, Slowfox, Quickstep, Hastánc, Foxtrott, Blues, Rumba, Samba, Cha-cha-cha, Jive, Reneszánsz, Rock and Roll, Paso Doble, Salsa, Merenge, Palotás, Polka, Charleston, Csárdás, Mulatós táncok, Flamencó …és még sok más lehetőség.

  Tisztelt Érdeklődő!
  A Buena Vista Tánciskola és Egészségcenter örömmel mutatja be önnek „A tánc világát”. Az általunk tartott tánctanfolyamokon és magánórákon a tananyag megegyezik a mai kor igényével. Az általános tánckultúrához a legfontosabb, a legjobban használható és a legélvezetesebb táncokat oktatjuk. Egy tánctanfolyami órán belül is választható, hogy ki mit szeretne elsajátítani, így a táncok jobban begyakorolhatók.
  Egész év folyamán várjuk a tánc iránt érdeklődők jelentkezését, hogy közösen valósítsuk meg az ön-önök elképzeléseit. Magánóráink tananyaga is választható, s módot adunk arra is, hogy több baráti pár tanulhasson együtt. A két oktatási tematika, a tánctanfolyam és a magánóra egymásra épülhet, ekkor ennek megfelelő metodika alapján haladunk a tananyaggal. Keressen minket telefonon, vagy e-mailben és kérjen tőlünk bővebb tájékoztatót.

  Általános tánckultúra
  Bármilyen motiváció alapján jelentkezőknek ajánljuk, mert a mai életben értéket képvisel, ha valaki tud táncolni. Előnyt jelenthet szabadidő eltöltésben, kiteljesedésben, kapcsolatteremtésben, párválasztásnál és a munkahelyen. Az alapokhoz 3-4 táncot érdemes elsajátítani.

  Céges - incentive és rekreációs - táncoktatás
  Ajándékként adható a vezetők és alkalmazottak számára. Pihenésként ajánljuk az újratöltődéshez. A tánc sok mindent rejt magában, mely alkalmassá teszi arra, hogy a testet (mozgás-egészség) és az elmét is egyaránt képezze (koncentráció-fejlesztés).

  Esküvői táncoktatás
  Esküvői párok- és vendégeik számára táncoktatás: tánctanfolyam és magánóra, vagy baráti párokkal tánckülönóra. Koreográfia készítés adott zenére, nyitótánc, meglepetéstánc, „Gyertyafénykeringő”, mulatóstánc, menyecsketánc, stb...
  Sokféle táncból lehet választani, melyből néhány tánc is elég lehet.

  Fellépő táncosok kiajánlása
  Minden táncfajtából, több párral is. Esküvőre, rendezvényekre, bálokra, kiállításokra, családi ünnepségekre, tánckultúra megismeréséhez és hangulatteremtéshez.

  Magánóra
  Esküvőre, bálra, céges rendezvényre és általános tánckultúrára való felkészítés. Időpont egyeztetéssel, választható tananyaggal táncoktatás és koreográfiakészítés. 60 perc:
  Egy párnak 5.000.-Ft
  Két párnál 3.500.-Ft/pár
  Három párnál 3.000.-Ft/pár
  Négy pártól 2.500.-Ft/pár

  Tánccipő – Esküvői cipő – Alkalmi cipők
  Kész cipőértékesítés, vagy méret szerinti cipők lábra készítése igény alapján. Különböző szín, orr, sarok, anyag és bőr mintával, díszítési lehetőségekkel, akár utcai talppal is.
  A cipők ára fazontól, díszítéstől és bőr típustól függően 14.000 től 18.000,-Ft ig változhat.
  Minden korosztály és nem számára.

  Tánctanfolyam
  Esküvőre, bálra, céges rendezvényre és általános tánckultúrára való felkészítés, táncoktatás. Tánctanfolyami bérlettel heti több alkalomból lehet választani. Kérjen tájékoztatást az aktuális csoportokról, melyek kis létszámmal indulnak.
  Társastánc és esküvői tánctanfolyam: 19:30 órától, Kedden és Szerdán.
  Argentín tangó tánctanfolyam: 21:00 órától, Csütörtökönként.
   Bérletek ára: 8 x 60 perc 8.000.-Ft / fő

  Szallagavató tánc
  Iskolákba kihelyezett táncoktatás bármilyen tánc stílus vagy típusból.

  Igényes táncoktatás – Igényes tánciskola